Medelsvåra titlar

Tävla och Vinn

Tävla & Vinn

Svårighetsgrad: 2 pennor.
Utkommer med 12 nr/år.

Nr 7 är ett extra tjockt sommarnummer som ingår i prenumerationen utan extra kostnad.

Hitta återförsäljare

Tävlingskuponger / Lösningar
Sverige Stora

Sveriges Stora

Svårighetsgrad: 2 pennor
Utkommer med 7 nr/år.

Hitta återförsäljare

Tävlingskuponger / Lösningar

Tävla & Vinn är tidningen med kryss och kluriga ordlekar i en lagom svårighetsgrad för den som gillar att lyckas med korsord! Här hittaar du aktuella händelser och intressanta personer – med mycket fokus på kändisar inom humor och komedi – allt förpackat i rolig form!

Sveriges Stora är en krysstidning för hela familjen. Den innehåller bildkryss, korsord och andra kluriga ordpyssel som passar den som gillar att lyckas med korsord. Innehållet tar fasta på nytt och aktuellt inom sport, tv, resor och årstiden. Tidningen kommer lagom tills många är lediga och har tid för avkopplande och underhållande kryss. Du känner igen den på namnen Familjekryss, Semesterkryss, Vinterkryss och Julkryss, – allt efter aktuell säsong!
39 kryss

Nya 39 kryss

Svårighetsgrad: 1–4 pennor.
Utkommer med 6 nr/år.

Hitta återförsäljare

Tävlingskuponger / Lösningar
Kryssraket

Kryssraketen

Svårighetsgrad: 1-4 pennor.
Utkommer med 3 nr/år.

Gillar du att värma upp med ett lätt bildkryss – och hugga tag tag i ett riktigt utmanande kryss när andan faller på? Då är Nya 39 kryss tidningen för dig. Här får du en underhållande blandning av bildkryss, korsord, krypto och sökord i olika svårighetsgrader. Du kan tävla på några av inslagen, och hittar lösningarna på de övriga inslagen i samma tidning. Smidigt om du kör fast!
Med sina 116 sidor är Kryssraketen ett riktigt fyrverkeri av korsord, bildkryss och andra underhållande ordlekar. Svårighetsgraden varierar från 1 till 4 pennor – från jättelätt till supersvårt. Alla lösningar finns i tidningen. Perfekt att ta med på resan!
Bra Korsord

Bra Korsord

Svårighetsgrad: 4 pennor.
Utkommer med 12 nr/år.

Tävlingskuponger / Lösningar
Lätt & Lagom

Lätt & Lagom

Svårighetsgrad: 3 pennor.
Utkommer med 12 nr/år.

Tävlingskuponger / Lösningar
Krysstidningen för dig som vill ha medelsvåra och svåra kryss i en verkligt varierande blandning.
Korsordstidningen för dig som vill ha en tidning med alla kryssen på behaglig nivå.
Maxikryss

Maxikryss

Svårighetsgrad: 3 pennor.
Utkommer med 8 nr/år.

Veckokryss

Veckokryss

Svårighetsgrad: 1,5 pennor.
Utkommer med 52 nr/år.

Sveriges tjockaste krysstidning. Varje nummer är fullmatat med massor av kryss och pyssel på en lätt och medelsvår nivå. Alltid 132 sidor, med minst 196 olika korsord, pyssel, sudokun och quiz.
Tidningen för dig som inte kan få nog av kryss. Varje vecka kommer Veckokryss ut, 32 sidor med våra roligaste korsord, på din nivå. Och detta till ett pris på bara 15 kr!