Svårt & utmanande

Krysset

Krysset

Svårighetsgrad: 3 pennor
Utkommer med 12 nr/år

Nr 7 är ett extra tjockt sommarnummer som ingår i prenumerationen utan extra kostnad.

Hitta återförsäljare

Krysset favoriter

Krysset Favoriter

Svårighetsgrad: 3 pennor
Utkommer med 6 nr/år

Hitta återförsäljare

Krysset är Sveriges äldsta krysstidning – en riktig klassiker! Nutid är lika viktig som nostalgi i Krysset, som har en väl avvägd blandning av humor och allmänbildning. Här finns bildkryss och korsord som utmanar hjärna, allmänbildning och ordkunskaper. Många timmars underhållning utlovas i varje nummer.

Krysset Favoriter innehåller alla de populära inslagen från Krysset – bildkryss och korsord som utmanar hjärna, allmänbildning och ordkunskaper. Många timmars underhållning utlovas i varje nummer.

Krysset favoriter

Krysset Special

Svårighetsgrad: 3 pennor
Utkommer med 3 nr/år

Hitta återförsäljare

I Krysset Special  får du samma blandning av humor, allmänbildning och nostalgi som i klassiska Krysset, men varje nummer handlar om ett tema. Den är också tjockare än vanliga Krysset, så extra många timmars underhållning utlovas i varje nummer!

Krysset favoriter

Lycko-Kryss

Svårighetsgrad: 3–4 pennor
Utkommer med 8 nr/år

Hitta återförsäljare

Mästarkryss

Mästarkryss

Svårighetsgrad: 5 pennor
Utkommer med 6 nr/år

Hitta återförsäljare

Lycko-Kryss är en tidning för kryssfantasterna. Här sätter vi alltid korsorden och bildkryssen i centrum! Här finns de absolut mest utmanande inslagen i svårighetsgrad 4 pennor konstruerade av våra vassaste konstruktörer. I nya Lycko-Kryss finns dessutom flera av favoriterna från Krysset i svårighetsgrad 3 pennor. Tillsammans blir det en mix som erbjuder många timmars underhållande hjärngympa! 

Mästarkryss är en verklig utmaning för dig som älskar riktigt kluriga kryss av Sveriges i särklass främsta korsordskonstruktörer. Så sluta leta – i Mästarkryss hittar du de absolut svåraste korsorden.