Rättelser

Ibland – men inte ofta – har tryckfelsnisse varit framme. Här hittar du rättelser om något blivit fel i någon av våra tidningar.

Kryssraketen 1/2019

Sidan 66-67

Det har tyvärr blivit fel i sökordsmönstret, vilket gör att det inte går att lösa ut korrekt. Vi ber om ursäkt för misstaget.

Kors & Tvärs 5/2019

I sökordet om våren på sidan 10–11 har det smugit sig in ett “L” för mycket på tredje raden nedifrån. Det saknas även ett “C” i ordet “lövsprickning”. Tävling nummer 6 utgår därför ur detta nummer. Vi beklagar detta.

Krysset Favoriter 2/2019

Nyckeln ”Grekisk krigsgud” har blivit fel, det ska vara ”Romersk krigsgud”. Nyckel ligger på rad 8 uppifrån, femte kolumnen från vänster. Vi beklagar misstaget.

Krysset Special 1/2019

I det lätta kakurot på sidan 22 (tävling nr 13) har dessvärre de gråa rutorna fallit bort. Vi beklagar detta, och om du inte vill ha den extra utmaning som detta innebär kan du hitta inslaget inklusive gråa rutor här.

Sökord 2/2019

Sidan 4, sökord nr 3.

Ordet ÖGONTRÖST har tyvärr fallit bort i ordlistan.

Sidan 26, sökord nr 32

Ordet BORTRÖVAD har tyvärr fallit bort i ordlistan. Vi beklagar att detta blivit fel.

Lycko-Kryss 2/2019

Sid 4-5. Svaret på fråga 3, förnamnet felaktigt stavat i flätningen, vi kommer att godkänna tävlingsinslagen oavsett om det står J eller Y, det ger följaktligen att både LYA och LJA kommer att godkännas.

Sid 6, Tre i ett,  siffra 14 har två möjliga lösningar, vi beklagar. Båda varianterna kommer att godkännas.