Vanliga frågor & svar

Vanliga frågor – så här får du hjälp

Här nedan följer några av de vanligaste frågorna vi får och vart du vänder dig för att få svar.

Redaktionen hjälper dig när du undrar över något som rör tävlingarna och själva innehållet i tidningarna.
Kundservice har hand om frågor som rör din prenumeration – t ex adressändring, en tidning som inte kommit, premier o dyl.

Kontakta vår kundservice så löser vi det! Kundservice kan se när numret skickades ut, kontrollera att dina adressuppgifter stämmer och så klart skicka en ny tidning om det behövs. Väljer du att mejla är det bra om du anger vilken tidning det gäller och även uppger ditt namn, adress och prenumerationsnummer. Var också beredd på att det kan ta 1-2 dagar att få svar på mejl.
Ring eller mejla vår kundservice så fixar vi det! Om du mejlar är det bra om du skriver ditt prenumerationsnummer, vilken tidning du prenumererar på, vilken adress du flyttar från samt din nya adress.
Har du nappat på ett premieerbjudande så tar det ca 3–5 veckor efter att vi mottagit din betalning tills du får din gåva. Har den inte kommit inom fem veckor bör du dock kontakta kundservice så att vi kan undersöka vad som har hänt.
Ja, självklart löser vi det! Dock tillkommer utlandsporto dit du vill få tidningen skickad. Kontakta kundservice så hjälper vi dig med pris och beställning.
Om du inte hittar en rättelse här kan du mejla till redaktionen. I ämnesfältet skriver du “Fel?” samt tidningens namn, utgåva och vilken sida det gäller – t ex Fel? 39 kryss nr 6 sid 8. Skriv i mejlet vad du misstänker är fel, så blir det lättare för oss att undersöka. Redaktörens mejladress hittar du i din tidning, men det går även bra att använda vår allmänna redaktionsmejl red@tankesport.se.
Tyvärr bestämmer vi inte själva vilka försäljningsställen som varje tidning finns på. Be gärna affären att ta in den tidning du gillar.
Under fliken Tidningar A-Ö finns alla våra tidningar, klicka på den tidning du är intresserad av, och därefter på ”Hitta återförsäljare”. Skriv in ditt postnummer så får du tips om i vilka butiker tidningen säljs.
Det går även att beställa enstaka ex från Pressbyråns webbshop.
Vi jobbar också på att hitta en bra digital lösning där du kan beställa enskilda nummer via webben, så håll utkik här på hemsidan!
I de flesta tidningar publicerar vi vinnarna några nummer längre fram. Vinnarna blir också meddelade per post, och oftast hinner du få ett brev hem innan du ser ditt namn i tidningen.
Vissa tider på året har vi längre handläggning när vinsterna skickas ut, men har du inte fått din vinst inom 4 veckor efter att ditt namn stått i tidningen kan du kontakta redaktionen så undersöker vi vad som har hänt.