Lätt & underhållande

Buslätta

Buslätta korsord

Svårighetsgrad: 1/2 penna
Utkommer med 12 nr/år

Hitta återförsäljare

kors & tvärs

Kors & Tvärs

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 18 nr/år

Nr 10 är ett extra tjockt sommarnummer som ingår i prenumerationen utan extra kostnad

Hitta återförsäljare

Buslätta vänder sig till dig som tycker om lätta bildkryss och korsord. Men som också vill prova på sökord, krisskross och andra ordlekar.
En tidning som passar gammal som ung – och alla lyckas! Det är en förälder och ett barn på framsidan eftersom den här tidningen är perfekt för 10-12-åringar som vill börja lösa korsord tillsammans med en vuxen. Buslätta passar också för den som är nybörjare på svenska språket.

Kors & Tvärs innehåller en skön och lekfull blandning av bildkryss, korsord, sudoku och pyssel. En populär och nyfiken krysstidning för alla åldrar med en underhållande mix av aktuella händelser och kändisar från film, tv och musik!

Knep och knap

Knep & Knåp

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 14 nr/år

Hitta återförsäljare

Kryssmix

KryssMix

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 6 nr/år

Hitta återförsäljare

Knep & Knåp bjuder på hela 52 fullmatade sidor året om! Här hittar man en riktigt varierad blandning av kryss, korsord och sudoku och flera olika typer av ordlekar. Den har ett litet handväskvänligt format och det är alltid ett gulligt litet husdjur på omslaget. En tidning för hela familjen!

Kryssmix är en tidning som är fullmatad med roliga ordlekar, sökord, korsord och bildkryss och passar dig som vill lyckas med lätta kryss. Här blandar vi favoriter från Knep & Knåp, Buslätta och Kors & Tvärs i en populär mix.

kors & Tvärs Extra

Kors & Tvärs Extra

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 8 nr/år

Hitta återförsäljare

Lätta Kryss

Lätta Kryss

Svårighetsgrad: 2 pennor
Utkommer med 14 nr/år

Kors & Tvärs Extra innehåller alla de populära inslagen från Kors & Tvärs. Tidningen innehåller en skön och lekfull blandning av bildkryss, korsord, sudokun och pyssel. En populär och nyfiken krysstidning för alla åldrar!

Korsordstidningen som bjuder på en härligt pigg blandning av lätta och roliga kryss för dig som älskar ord och vill slippa uppslagsböcker. Lätta Kryss är korsordstidningen som ger dig glad underhållning av skön avkoppling.

Nybörjarkryss

Nybörjarkryss

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 12 nr/år

Ordjakten

Ordjakten

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 6 nr/år

Krysstidningen för dig som precis har börjat lösa korsord eller som gärna vill prova på det här med kryss. Du får en hel tidning full av roligt lätta kryss med extra stora rutor.

Här hittar du massor av roligt ordpyssel: ordjakter, sökord och labyrinter. Tidningen har dessutom ett behändigt format så du kan alltid ha den med dig och lösa ett pyssel på bussen.

Sverige Krysset

Sverigekrysset

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 8 nr/år

Hitta återförsäljare

sökord

Sökord

Svårighetsgrad: 1 penna
Utkommer med 6 nr/år

Hitta återförsäljare

Det bästa vi har kan man aldrig få för mycket av. Sverigekrysset är fyllt med härliga kryss, korsord och bilder på det vi älskar allra mest. Här hittar du allt från mat, kändisar och handarbete, till svenska pärlor och, så klart, Sveriges sötaste barn & djur! En tidning med lätta och underhållande kryss!

Sökord är ett populärt inslag i många av Tankesports titlar och här har du en hel tidning full av dem! Sökordsfantasternas egen favorit är 36 sidor med enbart sökord.

Hitta ordet Gigant

Sökord Gigant

Utkommer med 7 nr/år

Hitta återförsäljare

Sökord Gigant är en tidning full av ordletarutmaningar. Du får inte mindre än 96 roliga uppgifter, samt lösningar därtill. Utöver det klassiska sökorden kommer du att stöta på nya spännande varianter, som sökord med twist, Retfulla ordet och sökord labyrint.